Medisch administratief bediende

Wat?

Zoek je een job in de gezondheidssector waar je zowel je sociale als je administratieve vaardigheden kan benutten? Werk je al in de gezondheidssector maar wil je omschakelen naar een administratieve job? Heb je interesse in de medische wereld en de daarbij horende administratieve taken. Dan is dit zeker iets voor jou!

Je volgt deze modules:

Medische ICT toepassingen
Medische correspondentie
Deontologie voor medisch administratief bediende
Omgaan met patiënten
Organisatie van de gezondheidszorg
Klaviervaardigheden
Pc-vaardigheden
Zakelijk Nederlands
Tekstverwerking
Kantoorsoftware integratie
Secretariële vaardigheden
Praktijk voor een medisch administratief bediende (stage)

De modules worden in verschillende combinaties van contactonderwijs en gecombineerd onderwijs georganiseerd (overdag, tijdens de week). Afhankelijk van deze keuze en afhankelijk van de voorkennis zal de studieduur bepaald worden. We voorzien voor deze opleiding 3 à 4 schoolsemesters. Er kan gestart worden in september of februari.

Organisatie van de opleiding

De lessen gaan door op de campus “Sint-Andries” (hoofdzetel) en omvatten contactonderwijs en een deel afstandsonderwijs. 

Elke module kost normaal € 1,5 per lestijd qua inschrijvingsgeld, maar er geldt een plafondbedrag van € 300 per semester plus, je kan in veel gevallen gedeeltelijke of volledige vrijstelling krijgen van inschrijvingsgeld. Inschrijven kan (voorlopig nog) niet online; je komt best langs op een infomoment of op ons secretariaat in Sint-Andries voor de praktische regeling. Voor praktische info (proeven, vrijstellingen, prijzen, begeleiding...) kan je ook contact nemen met onze trajectbegeleiders.

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Inschrijven of info?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!