Affinity Photo Expert

Wat?

Na de basis- en verdiepingslessen van Lightroom en Affinity Photo is het nu tijd om je creativiteit de volle loop te laten gaan. Binnen deze uitbreidingslessen starten we met een onderwerp, we nemen de bijna perfecte foto en zullen deze bewerken tot een vooropgesteld einddoel. Dit kan voor zowel publicatie zijn op sociale media, drukwerk of een heus fotoboek. We exporteren onze beelden vanuit Lightroom naar Affinity Photo voor de bewerkingen.

De cursus is uitermate geschikt om foto’s creatief te leren bewerken en bovendien heeft het programma een eenvoudige interface. Met Affinity Photo kan je net zoals het programma Photoshop alle pixels gedetailleerd bewerken om zo perfecte beelden af te leveren en dit in je eigen stijl. We gebruiken tal van leuke filters, verscherptechnieken en stacking lagen om tot een prachtig eindresultaat te komen. 

De Affinity Photo cursus is een op en top praktijkgerichte cursus voor de iets wat gevorderde Lightroom en Affinity Photo gebruiker. Instapmogelijkheid via toelatingsproef indien je vorige modules niet kon volgen

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 90.

Voor heel wat pakketten is een eigen toestel (laptop, smartphone, tablet, gps, fototoestel…) mogelijk of zelfs noodzakelijk: vraag dit na op het secretariaat. PC's en MAC's (enkel Heist) staan uitvoerig ter beschikking.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
wo 18u10 - 21u15
Periode: 22/01/2020 - 03/06/2020

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!