Feestkoken lente / zomer

Wat?

Opleiding waarin creatieve en feestelijke menu's aan bod komen met seizoensgebonden producten.

In deze cursus leer en oefen je de diverse kook- en serveertechnieken aan de hand van feestelijke en hedendaagse menu’s. De seizoensgebonden keuken wordt gekoppeld aan de feestmomenten van het jaar.

Naast de eigenlijke bereiding komen ook het opdienen van de gerechten en de schikking van een feesttafel aan bod.

Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes.

Kostprijs

Prijs: € 225
Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
ma 08u50 - 12u50
Periode: 20/01/2020 - 25/05/2020
Gesloten
Campus: Assebroek
Tijdstip:
di 18u10 - 22u10
Periode: 21/01/2020 - 26/05/2020
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
do 18u10 - 22u10
Periode: 23/01/2020 - 28/05/2020

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!