Basis modern koken

Wat?

Vanzelfsprekend word je hier ingewijd in alle vereiste basishandelingen: correct groenten en fruit reinigen en versnijden, grondstoffen panklaar maken, … Je maakt kennis met verschillende bereidingstechnieken: koken, stomen, bakken, blancheren, frituren, grilleren, gratineren, au bain marie, …

Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes.

Wat breng je als cursist mee naar de kookles ?

  • een keukenschort (100% katoen)
  • (kan aangekocht worden op het secretariaat )
  • een vaatdoek
  • twee keukenhanddoeken 
  • een aardappelmesje en eventueel snijmessen.

Kostprijs

Prijs: € 185
Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
wo 18u10 - 22u10
Periode: 22/01/2020 - 27/05/2020

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!