Aangepast koken

Wat

In deze lessen komen verschillende bereidingen/diëten aan bod zoals zoutarm, suikerarm, vetarm, vegetarisch...

Links en rechts hoor je al eens mensen die (al dan niet noodzakelijk) hun menu aanpassen. In deze module hebben we er de aandacht voor.

Bij deze alternatieve en aangepaste gerechten leer je vleesvervangers en andere zoetstoffen kennen, juiste vetten gebruiken en zoutarm | vezelrijk | vezelarm koken. Hierbij wordt uiteraard wel gebruik gemaakt van diverse kooktechnieken die ook bij niet-aangepaste menu's aan bod komen. Lekker zal het zeker blijven!

Kostprijs

Prijs: € 215
Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
wo 08u50 - 12u50
Periode: 22/01/2020 - 27/05/2020

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!