Affinity Photo met NIK

Wat

Je hebt reeds voldoende kennis van Lightroom met de plug-ins van NIK. En je kent al een beetje de weg in Affinity Photo, dan is deze vervolgcursus een aanrader.
In deze cursus bekijken we een volledige workflow van je foto uit het fototoestel vanaf Lightroom tot een perfect afgewerkte afbeelding uit Affinity Photo met eventueel inbreng van NIK.

Je leert hoe je foto voor te bereiden op bewerkingen vanuit Lightroom in combinatie met NIK en Affinity Photo. Compatibiliteit naar kleur, bitdiepte en profielen worden haarfijn uitgelegd. Je leert een correcte volgorde om je foto snel tot het gewenste resultaat te brengen. Aan de hand van voorbeeldfoto’s en eigen materiaal gaan we tevens een level hoger in het afwerken, retoucheren en presenteren van ons portfolio beelden. In dit deel werken we met enkele foto-thema’s die volledig uitgewerkt worden in heldere taal, op een aangenaam lestempo en geschikt voor iedereen. Een praktijk cursus voor wie echt verder wil gaan in zijn hobby fotografie.

Het programma Affinity Photo kent momenteel een boost in de grafische wereld en samen met de NIK plug-ins brengt dit onze creativiteit tot nieuwe hoogtes. Affinity Photo is goedkoop, snel, uitmuntend, en … wordt gezien als de betere versie van Photoshop.

Voor deze cursus is een goede kennis van Lightroom en NIK noodzakelijk maar instapmogelijkheid via toelatingsproef kan indien je vorige modules niet kon volgen.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
do 18u10 - 21u15
Periode: 23/01/2020 - 04/06/2020

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!