Feestkoken 4 seizoenen | tweewekelijks

Wat?

Opleiding waarin creatieve en feestelijke menu's aan bod komen met seizoensgebonden producten.

In deze cursus leer en oefen je de diverse kook- en serveertechnieken aan de hand van feestelijke en hedendaagse menu’s. Met het oog op de verschillende feesten in de loop van het jaar gaat onze aandacht naar de seizoensgebonden keuken.

Naast de eigenlijke bereiding komen ook het opdienen van de gerechten en de schikking van een feesttafel aan bod.

Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes.

Wat breng je als cursist mee naar de kookles ?

  • een keukenschort (100% katoen)
  • (kan aangekocht worden op het secretariaat )
  • een vaatdoek
  • twee keukenhanddoeken 
  • een aardappelmesje en eventueel snijmessen.

Kostprijs

Prijs: € 230
Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
wo 18u10 - 22u10
Periode: 11/09/2019 - 03/06/2020
Gesloten
Campus: Maldegem
Tijdstip:
do 18u10 - 22u10
Periode: 12/09/2019 - 04/06/2020
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!