Wandel- & fietsroutes via GPS, tablet en phone deel 1

Wat

We beschikken bijna allemaal over een pc, tablet, smartphone of een specifiek gps toestel. Sommige specifiek met als doel om wandelroutes te vinden, met de fiets mooie tochten te maken of zelfs aan tracking tochten te doen.

In deze nieuwe cursus geven we je een totaaloplossing om op eender welk toestel leuke tochten te zoeken, te maken of te verwisselen voor diverse doeleinden. We richten ons op het wandel, fiets en motopubliek. Van kleine uitstappen tot heuse meerdaagse trips. Het kan allemaal. We leren hoe een compatibel trackings bestand te maken en het op alle toestellen te verkrijgen en te gebruiken. Zowel online als offline gaan we te werk.

Dus heb je een smartphone, tablet of draagbare pc of een gps toestel dan tonen en leren we je hoe je van start gaat. We oefenen in de praktijk met echte tochten en zoeken naar oplossingen voor alle systemen en bestandsformaten. Een voorkennis is NIET nodig voor deze cursus maar het is wel handig als je wat met een pc overweg kunt en de basishandelingen van je eigen toestel kent.

Een toffe actuele cursus die bij iedereen wel eens van pas kan komen voor zowel op reis, daguitstap of gewoon een tochtje te voet, met de fiets of moto.

 

Kostprijs

Dit pakket kost € 90,00.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
di 13u30 - 16u35
Periode: 21/01/2020 - 02/06/2020

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!