Engels 5

Wat?

In dit vijfde jaar worden verschillende onderwerpen behandeld die aansluiten bij de leefwereld en de interesse van de cursist en die hem in staat moeten stellen vlotter Engels te spreken. De onderwerpen worden hierbij behandeld op een hoger niveau dan in de voorgaande jaren waarbij ook zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van authentiek materiaal.

Qua grammatica komen alle zaken opnieuw aan bod zodat dit vijfde jaar een perfect instapjaar kan zijn voor mensen die reeds wat Engels kennen maar er niet altijd zeker van zijn dat zij alles juist formuleren. De moeilijkere onderdelen van de grammatica zoals bepaalde werkwoordstijden worden nog eens extra  behandeld zodat de cursist ook daar geen problemen meer ondervindt bij zijn conversatie. Ook nieuwe zaken komen geleidelijk aan bod.

Ook de woordenschat wordt verder uitgebreid met aangepaste oefeningen waarbij een aantal taaleigen uitdrukkingen worden aangebracht evenals woorden die moeten helpen om iets beter te omschrijven of bepaalde gevoelens en meningen uit te drukken. Er wordt ook aandacht besteed aan taalhandelingen zoals het maken van suggesties, het zich verontschuldigen of het zich akkoord verklaren. Informeel Engels dat helpt bij een vlottere conversatie wordt ook ingeoefend.

Het spreekt vanzelf dat bij dit alles het spreken nog iets meer centraal staat dan in vorige jaren.

Voor mensen die reeds wat Engels kennen maar niet altijd zeker zijn of zij alles wel voldoende vlot en correct formuleren, en die ook een opfrissing willen van de belangrijkste grammatica, naast een uitbreiding van hun woordenschat.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen.

Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
di 18u10 - 21u15
Periode: 08/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!