Frans Conversatie gevorderd

Wat?

De cursus Conversatie is een module mondelinge taalvaardigheid. De aandacht gaat naar de vaardigheden spreken en luisteren. Uiteraard zal er soms ook beroep gedaan worden op de ondersteunende vaardigheden lezen en schrijven. 
We streven in deze cursus naar een grotere zelfstandigheid in spreken en dit via verschillende werkvormen (klasgeprekken, debatten, rollenspellen…). Luister– en videomateriaal, nieuwsberichten, artikels over actuele en culturele thema’s … vormen het vertrekpunt voor deze spreekoefeningen.
 
In deze losse en ongedwongen lessen waarin iedereen zijn mening vrij kan vertolken, wordt er gelet op de juiste uitspraak en intonatie. Waar nodig, wordt ook de grammatica bijgeschaafd. Ook de woordenschat die hoort bij een onderwerp, wordt aangebracht. De keuze van de thema’s kan ook in overleg met de cursisten gebeuren, zodat ieders interesse aan bod komt.
Frans conversatie is de ideale cursus om je Frans verder in te oefenen, te onderhouden en tezelfdertijd te genieten van deze mooie taal en prachtige cultuur.


 

Voor wie?

Deze cursus richt zich tot cursisten met een meer gevorderde kennis van het Frans. Om deze cursus te kunnen volgen moet je de voorafgaande modules Frans met succes gevolgd hebben, of via een toelatingsproef aantonen dat je beschikt over de vereiste voorkennis.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
do 08u50 - 11u55
Periode: 10/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!