Frans: een mondje Frans (leren) praten

Wat?

Je leerde in het Frans tellen tot 100, de werkwoorden vervoegen in de tegenwoordige tijd, een hele lijst woordenschat onthouden… en toch sta je elke zomer met je mond vol tanden bij die leuke Franse bakker. Een Franstalige chauffeur de weg wijzen? Nou ja, à gauche, à droite, dat gaat nog wel, maar hoe zeg je nu ook alweer dat het net om de hoek is? En onverwachts telefoneren in het Frans, daar krijg je al helemaal een rood hoofd van.

Deze cursus is bestemd voor cursisten met een (beperkte) basiskennis van de Franse taal. De tijden worden uitgebreid met de passé composé en de imparfait. Aandacht voor de uitspraak, een betere zinsbouw en een rijkere woordenschat laten jouw Frans steeds meer Frans klinken. In de les leer je je spreekangst overwinnen en je plan trekken in dagdagelijkse situaties. Oefenen in klasverband verhoogt niet alleen je spreekdurf, maar zeker ook je liefde voor de Franse taal.

Voor wie?

Om deze cursus te volgen, moet je Frans 1 met succes gevolgd hebben of via een toelatingsproef aantonen dat je beschikt over de vereiste voorkennis.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
vr 08u50 - 11u55
Periode: 11/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!