Italiaans 3

Wat?

De cursist heeft de basiskennis Italiaans onder de knie... - de weg naar la dolce vita italiana in al haar aspecten ligt open!

We leren afspraken maken, uitnodigingen aanvaarden en weigeren, tickets boeken. We gaan naar een reisbureau en vragen gedetailleerde informatie ivm uurregeling, vervoersmiddelen, soorten reizen. We bespreken een reis die slecht verlopen is en leggen uit waarom. We bekijken het belang van gezonde voeding en levenswijzen en geven tips. We vergelijken verschillende tafelgewoonten en alternatieve genezingswijzen. We leren een CV opstellen en solliciteren. We beschrijven ons eigen huis, een vakantiewoning, soorten woningen en inrichting. Na een grammaticale herhaling leren we o.a. het gebruik van de gerundio, de futuro, het gebruik van de imperativo en de verleden tijden,...

Om deze cursus met succes te kunnen volgen moet je twee voorgaande jaren met succes gevolgd hebben, of beschikken over de kennis die met dit niveau overeenkomt (240 lesuren). In de loop van de eerste lesmaand zal je hierover onder leiding van je leerkracht een proef afleggen.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
wo 18u10 - 21u15
Periode: 09/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!