Italiaans 6

Wat?

Het zesde jaar Italiaans is een vervolg en uitdieping van het vijfde jaar.
Ook in dit leerjaar wordt de nadruk gelegd op vlot en spontaan communiceren: de cursist leert zich accuraat en vlot uitdrukken zowel in formele als in informele situaties. Grammaticale correctheid, accurate uitspraak en rijke en genuanceerde woordenschat worden aan de hand van communicatieve taakgerichte activiteiten bijgebracht. We werken rond verschillende thema’s. Een lees- of luisterfragment vormt de basis voor de uitbreiding van onze Italiaanse woordenschat en het verder trainen van de vier vaardigheden (luisteren, lezen, spreken en schrijven in het Italiaans). Daarnaast wordt regelmatig een bepaald grammaticaal topic uit de voorgaande jaren herhaald. Een greep uit het aanbod :

  • Domotica
  • Tipi di cucina (fusion, avanzi, tradizionale, …)
  • Autostrada e traffico
  • Regioni

Om deze cursus met succes te kunnen volgen moet je de vijf voorgaande jaren met succes gevolgd hebben of beschikken over de kennis die overeenkomt met dit niveau. In de loop van de eerste lesmaand zal je hierover onder leiding van je leerkracht een proef afleggen.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
di 18u10 - 21u15
Periode: 08/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten
Campus: Heist | Heistlaan
Tijdstip:
do 18u10 - 21u15
Periode: 10/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!