Italiaans Conversatie en Opfris

Wat?

Dit is een opfris en uitdieping van voorgaande jaren mét nadruk op conversatie.
De les begint met een luisterfragment (audio- of videomateriaal) of een leesfragment, er wordt nieuwe woordenschat aangebracht en dan wordt er gediscussieerd rond het thema. Grammatica komt aan bod tijdens het analyseren van de fragmenten en volgens de noden en wensen van de cursist.

Bovendien proberen we elk jaar in te spelen op de actualiteit en extra’s aan te bieden al naar gelang de interesse van de cursisten.

Om deze cursus met succes te kunnen volgen moet je richtgraad 2 met succes gevolgd hebben of beschikken over de kennis die overeenkomt met dit niveau. In de loop van de eerste lesmaand zal je hierover onder leiding van je leerkracht een proef afleggen.  

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
di 13u30 - 16u35
Periode: 08/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!