Spaans Opfris niveau 3

Wat?

De cursus Spaans opfris niveau 3 richt zich tot cursisten die al minstens – recent of in het verleden - 2 jaar Spaans gevolgd hebben en graag eens de basisgrammatica en –woordenschat van niveau 1, 2, 3 in één jaartje willen herhalen. De cursus kan allerlei thema’s omvatten, zeer praktisch gericht zoals vervoer regelen, problemen bij logement aankaarten, officiële papieren regelen, maar kunnen ook culturele aspecten van de Spaanstalige wereld belichten. Ook is er altijd ruimte om de actualiteit in de klas binnen te brengen en daarmee aan de slag te gaan.

De hoofdstukken uit de cursus zijn opgebouwd volgens een vast stramien met vele grammatica- en woordenschatoefeningen die eventueel thuis kunnen worden voorbereid, zodat er in de klas maximaal kan worden gewerkt rond de vaardigheden lezen, schrijven, luisteren en spreken waarin de geziene grammatica en woordenschat dan dient te worden aangewend.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
do 18u10 - 21u15
Periode: 10/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!