Portugees 1

Wat?

Ben je gecharmeerd door Portugal, Brazilië of een ander Portugeestalig land ?
Ben je van plan naar een Portugees land te reizen of te emigreren ?
Misschien heb je wel een buitenverblijf in Portugal, Kaapverdië, … en wil je kunnen deelnemen aan het dagdagelijkse leven ?
Wil je kunnen babbelen met Portugeestaligen ?
Ben je gewoon geïnteresseerd in de Portugese taal ?

De cursus Portugees snel en praktisch biedt voor elk wat wils en wordt georganiseerd in 2 delen : een blok contactonderwijs en een blokje afstandsonderwijs.

Tijdens de contactmomenten ligt de nadruk op de mondelinge communicatie en worden taalstructuren in verschillende, praktische situaties ingeoefend. Er is aandacht voor de moeilijkere aspecten van de taal en is er de mogelijkheid om hulp te krijgen bij problemen die men heeft ondervonden tijdens het maken van de onlineoefeningen.

Het blokje afstandsonderwijs gebeurt via het leerplatform van ons centrum en bestaat uit het maken van verschillende opdrachten zoals bv. het individueel verwerken van de grammatica en woordenschat nodig om de mondelinge communicatie vlot te laten verlopen, het invullen van een aanmeldingsformulier voor een online-aankoop, een korte mail schrijven, etc. Beschouw het als het traditionele huiswerk dat nodig is om een taal te verwerven, in een nieuwe omgeving gegoten. Door het afstandsonderwijs kan men ook bepalen hoe ver men wilt gaan in het beheersen van de taal en kan men gaan oefenen op datgene waar men problemen mee ervaart.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
ma 18u30 - 20u30
Periode: 07/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!