Bakken "sweet" | tweewekelijks

Wat?

In deze cursus leren we brood bakken; dit van het kneden  en bewerken van deeg tot het vormen en bakken van brood, pistolets, sandwiches, stokbrood, tafelbroodjes enz. Daarnaast leren we allerhande beslag bereiden; zoals roerbdeeg, branddeeg, biscuitdeeg, bladerdeeg,...
Dit is de basis om in een handomdraai te verwerken tot taarten; fruittaart, cakes, biscuittaarten, soezen, mergpijpjes, moelleux, zandkoekjes, boules de Berlin, frangipane en veel meer.


Meebrengen:
Breng steeds 1 schotelvod, 2 keukenhanddoeken, 1 sponshanddoek, keukenschort, aardappelmesje, mee naar de les. Een grote opbergdoos voor taart en brood is noodzakelijk.
Tijdens de les laat de leerkracht weten of er iets nodig is voor de volgende les; dit kan gaan van een bepaalde bakvorm tot meetlat of weegschaal...
 

Voor wie?

Dit is een cursus voor de hobbykok, die van bakken houdt.
Er is géén voorkennis vereist.
 

Kostprijs

Prijs: € 190
Deze prijs omvat zowel het inschrijvingsgeld, de cursus als het maaltijdgeld.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
di 18u10 - 22u10
Periode: 08/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
di 08u50 - 12u50
Periode: 08/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!