3D-printen met Tinkercad

Wat?

Tinkercad is een online 3D ontwerp programma van Autodesk. Met Tinkercad ben je snel aan de slag. TinkerCad is een leuk en eenvoudig programma waarmee je 3D figuren kan modelleren. Deze 3D figuren kunnen later indien gewenst geprint worden met een 3D printer tot een echt object. Tinkercad is een gratis, online teken programma. Dus waar je ook bent, je ontwerpen heb je altijd bij de hand.

3D-ontwerpen en 3D-printen zijn “in”. Wie wil er niet zijn eigen GSM-hoesje printen? Of een kapot onderdeel van een toestel thuis, zodat we deze niet volledig hoeven te vervangen? Met 3D-ontwerpen telt het gezegde “The Sky Is The Limit”.
Geen zin om zelf een printer aan te schaffen, niet nodig! Er bestaan verschillende printservices die je ontwerp voor je uitprinten.

Tijdens de lessen is het mogelijk om eigen ontwerpen af te printen!

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 95.
Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
wo 18u10 - 21u15
Periode: 09/09/2020 - 23/01/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!