Spaans 2

Wat?

Zoals in Spaans 1 ligt ook hier de nadruk op praktische vaardigheden. Behandelde thema’s in het tweede jaar zijn o.a. vakantie en vrije tijd, het huis, de feesttradities, ziekte en gezondheid, diefstal en ongeval.

Je leert o.a. vertellen wat je graag doet in je vrije tijd, vertellen over een reis, een activiteit of een gebeurtenis, een weerbericht begrijpen, toeristische info begrijpen en ernaar vragen, een dag of een voorval beschrijven, je huis beschrijven, het heden met het verleden vergelijken, jezelf uitdrukken bij de dokter of apotheker, eenvoudige gesproken en geschreven nieuwsberichten begrijpen…

Om dat te kunnen, heb een aantal grammaticale structuren nodig, zoals de verleden tijden. Die komen dan ook ruim aan bod in het tweede jaar.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!