Spaans 5

Wat?

De vier taalvaardigheden: spreken, schrijven, luisteren en lezen, worden verder getraind.  Per jaar komt een aantal thema’s aan bod en telkens krijgen enkele grammaticale items de aandacht. We proberen opnieuw wat vaker over te schakelen op authentiek materiaal zoals tv-reportages i.p.v. vereenvoudigde teksten. En zoals in Spaans 4 werken we opnieuw vaker met open spreekoefeningen (klasgesprek, debat, opinie, presentatie…).

In het vijfde jaar hebben we het o.a. over vrijetijdsbesteding en benodigdheden, rollenpatronen, modetrends zoals piercings en tatoeages, ecologie en tuin. Uiteraard is er opnieuw ruimte voor wat cultuur.

Grammaticaal komt hier de indirecte rede aan bod, alsook combinaties van werkwoordsvormen in de zogenaamde perífrasis verbales. Ook leren we de voorwaardelijke wijs gebruiken om hypotheses te stellen (Wat zou je doen als je rijk was? Met welke beroemdheid zou je eens op date willen?). Veel nieuwe grammatica is er echter niet meer, de grote thema’s worden verder uitgediept en ingeoefend in verschillende contexten en situaties.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen.Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Heist | Kasteeltje
Tijdstip:
do 18u10 - 21u15
Periode: 05/09/2019 - 04/06/2020
Gesloten
Campus: Heist | Heistlaan
Tijdstip:
di 18u10 - 21u15
Periode: 08/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!