Lightroom & Affinity voor hobbyfotografen - Creatief project

Wat?

In deze cursus bouwen we verder op de kennis die we reeds opdeden in de vorige cursus Lightroom & Affinity. Aan de hand van enkele leuke en praktische fotografie-oefeningen leren we beter omgaan met onze camera. We leren naargelang het gewenste resultaat de foto’s bewerken in Affinity Photo of in Lightroom. U maakt op het einde van de cursus een eigen project. Beide programma’s zijn aanwezig in de klas. Geen probleem dus indien u zelf één van beide paketten niet op uw persoonlijke computer hebt staan.

U heeft reeds een minimale kennis van Lightroom en van Affinity. U weet wat Layers (lagen) zijn en u kent het verschil tussen een aanwijspijl en een penseel. De cursus start met een korte opfrissing van de basisgereedschappen zodat iedereen zo snel mogelijk op hetzelfde basisniveau raakt.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 95.
Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

Voor heel wat pakketten is een eigen toestel (laptop, smartphone, tablet, gps, fototoestel…) mogelijk of zelfs noodzakelijk: vraag dit na op het secretariaat. PC's en MAC's (enkel Heist) staan uitvoerig ter beschikking.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Heist | Heistlaan
Tijdstip:
ma 18u10 - 21u15
Periode: 07/09/2020 - 23/01/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!