Online agenda- en taakbeheer

Wat?

In deze verkorte lessenreeks maak je kennis met een aantal tools om mails, contacten, afspraken, taken, berichten, losse aantekeningen … aan te maken, te beheren en te delen. Centraal hierbij staat het Microsoft pakket Outlook.

Microsoft Outlook wordt in eerste instantie gebruikt voor het versturen en beheren van e-mailberichten en het aanmaken van contacten.
Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om op een professionele manier agenda’s bij te houden, afspraken en vergaderingen in te plannen en takenlijsten op te stellen. Dit maakt het bijzonder interessant om te gebruiken binnen een professionele omgeving.

In functie van de interessesfeer van het publiek kan ook de link gemaakt worden naar de gelijkaardige Google pakketten zoals Gmail, Contactpersonen, Agenda, Tasks en Notes.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 65.
Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

Voor heel wat pakketten is een eigen toestel (laptop, smartphone, tablet, gps, fototoestel…) mogelijk of zelfs noodzakelijk: vraag dit na op het secretariaat. PC's en MAC's (enkel Heist) staan uitvoerig ter beschikking.

 

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
do 18u10 - 21u15
Periode: 10/09/2020 - 26/11/2020
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!