Online vergaderen & presenteren

Wat?

Deze cursus wordt zowel in volledig contactonderwijs (Maldegem), als in contactonderwijs met 50% afstandsonderwijs (Sint-Andries) gegeven.

Een topic die momenteel zeer actueel is.
Een cursus die je de technieken zal leren om een online vergadering tot een plezier te maken ipv. een verplicht ‘samenzijn op afstand’.Zowel het technische deel voor de uitvoering, het tot stand brengen als de invulling bespreken we uitvoerig.
We bekijken wat de communicatie mogelijkheden zijn met behoud van privacy voor iedereen. Je leert er … kortom alles om een vergadering of presentatie online tot een succes te maken zowel voor de volgers als niet onbelangrijk ook voor jezelf.
De houding van de ‘spreker’  evenzo het geboeid houden van de ‘kijkers’ is een must voor een inhoudelijk geheel. De regels zijn totaal anders dan een live communicatie, de interactie is immers niet hetzelfde. Je leert er tips en trucs om de aandacht erbij te houden en het doel te accentueren.
Je voorbereiding, het maken en het geven van de presentatie zijn allen even belangrijk, zelfs een nabeschouwing is bijna een must in het succes.
Het leren om effectiever te communiceren, gebruik maken van lichaamstaal, accenten leggen in het beïnvloeden door vertrouwenswaardig te spreken. …
Technieken die zowel professioneel als hobbyist maar ook voor het familieonderonsje kan gebruikt worden bij het online contact houden.
Maak je presentatie zinvol, leuk en inhoudelijk correct en duidelijk.

De sleutelwoorden voor deze cursus zijn : Eenvoudig houden maar volledig.

Een cursus die iedereen kan volgen zonder voorkennis.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 95.
Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

Voor heel wat pakketten is een eigen toestel (laptop, smartphone, tablet, gps, fototoestel…) mogelijk of zelfs noodzakelijk: vraag dit na op het secretariaat. PC's en MAC's (enkel Heist) staan uitvoerig ter beschikking.

 

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
ma 18u10 - 21u15
Periode: 07/09/2020 - 23/01/2021
Gesloten
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
ma 18u10 - 21u15
Periode: 07/09/2020 - 23/01/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!