Engels 4

Wat?

Op dit niveau werken we o.a. met interessante authentieke teksten uit de Engelstalige wereld. Wij lezen bijvoorbeeld artikels uit de Times en uit andere Engelse kranten en tijdschriften. De nadruk ligt niet alleen op het vlot begrijpen van Engelse teksten van een bepaald niveau maar ook op het zich vlot mondeling uiten, kunnen discussiëren over actuele onderwerpen en dit in een verzorgde uitspraak.

Daarnaast komen  o.a. de volgende onderwerpen aan bod : het maken van hotelreservaties, het gebruik van correcte sociale omgangstaal of het schrijven van informele en formele brieven. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van geluids –en video-opnames.

Naast de klassieke lessen wordt, voor wie dit wenst en zonder verplichting, ook de mogelijkheid geboden via de computer thuis extra in te oefenen wat in de les gezien wordt.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
ma 08u50 - 11u55
Periode: 07/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!