Themafotografie bewerkingen met Affinity Photo

Wat?

Fotobewerkingen zijn een must vandaag. De term ‘photoshoppen’ klinkt bij iedereen vertrouwd in de oren. Maar, maar… tegenwoordig kan iedereen het, maar is dat zo… heel veel beelden die verschijnen zijn duidelijk bewerkt en missen het fotogevoel van echtheid.
In deze cursus toon ik je de oplossing, hoe een foto bewerken zonder dat het echt opvalt en toch de creativiteit van de fotograaf  ten volle benut kan worden. Je leert er perfect verscherpen, fouten in foto’s op te lossen, chromatische aberratie, flares, vervormingen, storende vlekjes, kleuraanpassingen en nog veel meer. Dit allemaal met het fantastische programma Affinity Photo.
Aan de hand van themafotografie , dewelke we van begin tot einde bespreken en uitvoeren in de praktijk, lossen we alle voorkomende problemen op. Ook nemen we de tijd om het tot stand brengen van de foto te optimaliseren. Je kennis van basisfotografie zal zeker opgefrist worden.
Een rode draad in de cursus zal worden het maken van een eigen portfolio in Lightroom van bewerkte foto’s met Affinity Photo.

Een cursus specifiek gericht naar de hobbyfotograaf die reeds voldoende bagage heeft om mooie beelden te maken maar nu een stapje verder wil om eigen creativiteit om te zetten in de praktijk met leuke dynamische tips en effecten.

Dit is een creatieve vervolgcursus maar mogelijkheid via toelatingsproef kan perfect.

 

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 95.
Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

Voor heel wat pakketten is een eigen toestel (laptop, smartphone, tablet, gps, fototoestel…) mogelijk of zelfs noodzakelijk: vraag dit na op het secretariaat. PC's en MAC's (enkel Heist) staan uitvoerig ter beschikking.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
wo 18u10 - 21u15
Periode: 09/09/2020 - 23/01/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!