Themafotografie bewerkingen met Affinity Photo en Nik

Wat?

De combinatie van Lightroom en NIK was al super voor de hobbyfotograaf, nu we ook al Affinity Photo kennen is ook de combinatie Affinity Photo en NIK mogelijk. Affinity heeft het mogelijk gemaakt om de plugins van NIK te integreren in het pakket en we leren hoe deze twee fantastische pakketten optimaal te benutten.

Aan de hand van themafotografie maken we super creatieve foto’s door gebruik te maken van diverse filters in verschillende lagen. Zowel naar kleur en zwart-wit, naar klassieke beelden, artistieke HDR, als naar perfecte glamour portret beelden. Je zult versteld staan wat er mogelijk is tussen NIK en Affinity Photo en dit allemaal op een ongekende eenvoudige manier en topsnelheid.

Een op en top praktijk cursus voor iedereen die kennis heeft van Lightroom, NIK plugins en Affinity Photo.
Dit is een creatieve vervolgcursus maar mogelijkheid via toelatingsproef kan perfect.

 

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 95.
Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

Voor heel wat pakketten is een eigen toestel (laptop, smartphone, tablet, gps, fototoestel…) mogelijk of zelfs noodzakelijk: vraag dit na op het secretariaat. PC's en MAC's (enkel Heist) staan uitvoerig ter beschikking.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
do 18u10 - 21u15
Periode: 10/09/2020 - 23/01/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!