Wandel- en fietsroutes: ontwikkelen en publiceren

Wat?

Na de succesvolle cursus zoeken en eenvoudig maken van een route geschikt voor wandelaars en fietsers gaan we een stapje verder in deze leuke hobbycursus.
We maken nu volledige routes volgens een bepaald thema die we volledig optimaliseren zodoende de route kan gepubliceerd worden online.
Je leert er alles over hoe een route te optimaliseren, te controleren, toevoegen van infodata met leuke weetjes, historische info en foto’s. Daarnaast leer je ook waar en hoe de route te plaatsen op websites.
Je leert er over je route compatibel te maken voor diverse gps systemen – export technieken. Ook indien nodig de copyright regels voor online en offline gebruik van je route en je toegevoegde data.
We proberen ook zoveel mogelijk de routes leuker te maken, aangevuld met leuke opdrachten, mooie pauzes, onbekende uitzichten  ed. voor onderweg.

Dit is een vervolgcursus dus je moet wel al een gpx bestand kunnen maken om vlot mee te kunnen.
Maar via een toelatingsproef kun je zeker en vast deelnemen indien je al wat zelfstudie hebt gedaan.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 95.
Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

Voor heel wat pakketten is een eigen toestel (laptop, smartphone, tablet, gps, fototoestel…) mogelijk of zelfs noodzakelijk: vraag dit na op het secretariaat. PC's en MAC's (enkel Heist) staan uitvoerig ter beschikking.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
ma 13u30 - 16u35
Periode: 07/09/2020 - 23/01/2021
Gesloten
Campus: Heist | Heistlaan
Tijdstip:
vr 08u50 - 11u55
Periode: 11/09/2020 - 23/01/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!