Spaans 1 in afstandsonderwijs

Wat?

Spaans 1 afstand is een cursus bedoeld voor de complete beginner maar ook voor mensen die ooit Spaans hebben gevolgd en hun kennis willen opfrissen. De cursus is gericht op praktisch taalgebruik in diverse situaties, gaande van standaardsituaties, zoals logement boeken, bestellen op restaurant tot informele gesprekken over dagdagelijkse beslommeringen. Praktisch taalgebruik betekent echter niet het ontbreken van grammatica. Deze wordt aangeboden en dient, net zoals de woordenschat, om tot een correct taalgebruik te komen.

Spaans 1 afstand is volledig in afstandsonderwijs, via ons eigen leerplatform, waardoor je het ritme en de focus van het leerproces grotendeels zelf kan bepalen. De cursus wordt aangeboden op het leerplatform in een downloadbare versie, maar er worden ook interactieve oefeningen, presentaties, instructievideo’s, etc. aangeboden die je door de moeilijkste aspecten van de grammatica zullen loodsen.

Afstandsonderwijs wil echter niet zeggen dat je er alleen voor staat. Er is ondersteuning van de leerkracht indien nodig en er worden ook online vragenuurtjes voorzien. Net zoals de mondelinge vaardigheid ingeoefend kan worden in een online klaslokaal op vastgelegde momenten in samenspraak met de deelnemers en de leerkracht. Deze onlinemomenten zijn voor het grootste deel vrijblijvend en zullen zeker niet wekelijks worden georganiseerd.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
di 18u10 - 21u15
Periode: 08/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!