Engels voor anderstaligen | English for non-Dutch-speakers

Wat?


English para extranjeros | for foreigners | per stranieri | pentru străini| dla obcokrajowców | pour étrangers

Engels voor anderstaligen is een beginnerscursus Engels voor niet-Nederlandstalige cursisten. Er is geen voorkennis vereist, we beginnen volledig van nul. De leerstof is dezelfde als die van de gewone beginnerscursus Engels 1, maar de leerkracht houdt er rekening mee dat je weinig Nederlands kent en past de manier van lesgeven aan.

Dit is een cursus eenvoudige communicatie waarmee je leert je plan trekken in alledaagse situaties: jezelf voorstellen, de weg uitleggen, boodschappen doen, informatie vragen, problemen melden, een afspraak maken, over het weer praten … Je leert ook korte eenvoudig geschreven boodschappen begrijpen en zelfs al een beetje schrijven (een document invullen, een kort berichtje neerpennen, een sms versturen...). Woordenschat en grammatica komen uiteraard ook aan bod, maar zijn geen doel op zichzelf: het gaat om wat je nodig hebt om je uit de slag te kunnen trekken.

De lessen bestaan uit 75% contactonderwijs en 25% afstandsonderwijs. In de klas leer je de Engels taal op een communicatieve en interactieve manier. Daarna oefen je thuis nog eens de leerstof via ons leerplatform. Op deze manier worden alle communicatieve vaardigheden gestimuleerd.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Ter plaatse
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
di 13u30 - 16u35
Periode: 01/10/2019 - 28/04/2020

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Inschrijven of info?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!