Business English for beginners

Wat?

Deze cursus richt zich tot mensen die reeds over een basiskennis (A2) van het Engels beschikken en die hun Engelse taalvaardigheid wensen te verruimen binnen een zakelijke context. De cursus kan zowel vanuit een professioneel als een persoonlijk standpunt gevolgd worden (bv. als reiziger communiceren in een zakelijke/commerciële context). Tijdens de cursus leert men het taalgebruik dat verband houdt met de bedrijfswereld, commerciële en bancaire transacties, hoe je telefoongesprekken afhandelt, hoe je een prijs kan onderhandelen, een zakelijke brief opstellen, een factuur aanvechten, uitleg vragen en zoveel meer. Woordenschat en grammatica komen uiteraard ook aan bod, maar zijn geen doel op zichzelf. De woordenschat wordt aangepast op basis van de nood en interesse van de cursisten.

De lessen bestaan uit 75% contactonderwijs en 25% afstandsonderwijs. In de klas leer je de Engels taal op een communicatieve en interactieve manier. Daarna oefen je thuis nog eens de leerstof via ons leerplatform. Op deze manier worden alle communicatieve vaardigheden gestimuleerd.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Ter plaatse
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
di 18u10 - 21u15
Periode: 01/10/2019 - 28/04/2020

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Inschrijven of info?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!