Spaans 1

Wat?

Ben je gecharmeerd door Spanje of een ander Spaanstalig land ? Ben je van plan naar een Spaanstalig land te reizen of te emigreren ?  Misschien heb je wel een buitenverblijf in Spanje en wil je kunnen deelnemen aan het dagdagelijkse leven ?  Wil je kunnen babbelen met Spaanstaligen? Ben je gewoon geïnteresseerd in de Spaanse taal? Dan is de cursus Spaans 1 zeker iets voor jou.

Deze cursus start vanaf nul, voorkennis van het Spaans is dus niet vereist. De nadruk ligt op wat je praktisch met de taal kan doen: korte en eenvoudige teksten (bv. folders, reclame, uurregelingen, menu, …) lezen en begrijpen, je mondeling uitdrukken (bv. de weg vragen, inchecken in een hotel, kleine problemen uitleggen), de grote lijnen van een gesprek kunnen volgen en ook korte berichtjes  schrijven (bv. een mail schrijven om een kamer te reserveren of om meer uitleg te krijgen) in het Spaans.

Naast de praktische kant van de taal is er natuurlijk ook aandacht voor de culturele achtergrond van de Spaanstalige landen.

Er wordt gewerkt met eigen cursusmateriaal met voor elk wat wils. Het hoofddoel van de cursus is communicatie, mondeling maar ook schriftelijk, met aandacht voor de correctheid van de boodschap. Er zijn dus ook voldoende praktijkgerichte oefeningen. Om vertrouwd te geraken met de klanken van het Spaans is de cursus rijkelijk voorzien van audiofragmenten. Bovendien zijn er op het leerplatform extra oefeningen beschikbaar om je verder te verdiepen in de Spaanse taal.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen.Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
ma 18u10 - 21u15
Periode: 07/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!