Spaans 6

Wat?

Spaans 6 is een overgangsjaar tussen de praktische kennis (de Threshold-niveaus) en de mondelinge modules. De basisgrammatica is in principe geziene leerstof die regelmatig wordt herhaald aan de hand van een oefeningenbundel. De focus ligt nog steeds op de vier vaardigheden: om de luistervaardigheid te trainen wordt er zo veel mogelijk gewerkt met authentiek materiaal (reportages, fragmenten van nieuwsuitzendingen…) en ook voor de spreekvaardigheid werken we verder op het elan van Spaans 5: open spreekoefeningen zoals opinie, debat, presentatie, enz.

Een groot verschil ten opzichte van de voorgaande jaren is dat er nu niet met een basiscursus van een zes- of achttal hoofdstukken wordt gewerkt, maar dat er bijna wekelijks een nieuw onderwerp aangesneden wordt. Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: technologie en communicatie, gezondheid, gastronomie, maatschappij, feesten en tradities, cultuur, enz.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!