Spaans conversación 1

Wat?

Deze cursus richt zich tot cursisten die de Threshold-cyclus hebben afgewerkt en voor een mondelinge module kiezen.

We werken niet meer met een basiscursus met grote hoofdstukken. De bedoeling is dat we elke les een nieuw thema aansnijden. Op basis van die thema’s zullen we onze woordenschat verrijken. 

Alle basisgrammatica is in de voorgaande jaren aangeleerd en wordt niet meer uitgelegd in de klas, maar we herhalen wel systematisch aan de hand van een oefeningenbundel. Doet de noodzaak zich voor, kunnen we alsnog een onderdeel verder uitdiepen in de klas. 

Om de luistervaardigheid te trainen wordt er zo veel mogelijk gewerkt met authentiek materiaal (reportages, documentaires, nieuwsfragmenten, lezingen, film...) en voor de spreekvaardigheid komen er tal van oefeningen aan bod: opinie, debat, presentatie, groepswerk per twee of meer, rollenspel, enz. 

Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: actualiteit, maatschappij, vrije tijd, taal en onderwijs, natuur, cultuur, enz.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!