Spaans conversatieklas gevorderden

Wat?

Deze cursus richt zich tot cursisten met een gevorderde kennis van de Spaanse taal die de taal van Cervantes verder willen inoefenen en onderhouden. De focus van deze cursus ligt uiteraard op communicatieve vaardigheid. In een losse, aangename sfeer praten we over de meest uiteenlopende onderwerpen. We volgen hierbij meestal de actualiteit, waarbij de thema’s ingeleid kunnen worden door een kranten- of tijdschriftartikel, een podcastfragment of een audiovisueel fragment. De keuze van de thema’s gebeurt ook in overleg met de cursisten, zodat ieder zijn interessepunten aan bod komen.

Daarnaast besteden we natuurlijk ook aandacht aan de rijke Spaanstalige cultuur en pikken we al eens een filmpje of een expo mee.

Grammatica staat in principe niet meer op het programma, tenzij op uitdrukkelijke vraag van de cursisten of indien blijkt dat het nodig is om een bepaald grammaticaal item nog eens op te frissen.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!