Zweeds 3

Wat?

Deze cursus kun je in één woord samenvatten: communicatie. De cursist heeft in de loop van de twee jaren een ruime woordenschat en een waaier aan functies opgebouwd. Het is nu de bedoeling om die woordenschat en die ‘uitdrukkingen’ in vlotte communicatie om te buigen. Spreken, spreken en spreken is de boodschap.

Thema’s zoals reizen, cultuur, het Zweedse leven en landschap, wetenschap … komen aan bod. De cursist heeft zelf inspraak in de thema’s.

Er wordt enkel met up-to-date en authentiek materiaal gewerkt.

Om deze cursus met succes te kunnen volgen, dien je de opleiding Zweeds Elementaire Kennis met succes gevolgd te hebben of een kennis van het Zweeds te kunnen bewijzen die overeenkomt met 240 lesuren. In de loop van de eerste lesmaand zal je hierover onder leiding van je leerkracht een proef afleggen.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!