Italiaans 1

Wat?

Italiaans 1

Deze cursus start vanaf nul: hij richt zich dus tot mensen die nog geen enkele kennis hebben van de Italiaanse taal, of van wie de kennis uiterst beperkt is. De nadruk ligt op wat je praktisch met de taal kan doen: korte en eenvoudige gesproken en geschreven boodschappen begrijpen, je mondeling uitdrukken en (heel beperkt) schrijven.
Je leert er o.a. jezelf voorstellen, eenvoudige telefoongesprekken voeren, inkopen doen, de weg vragen en wijzen, een hotelkamer of restaurant reserveren, je woning beschrijven, communiceren over vrije tijd en reizen, …

Woordenschat en grammatica komen uiteraard ook aan bod, maar zijn geen doel op zichzelf: het gaat om wat je nodig hebt om je uit de slag te kunnen trekken. In het eerste jaar wordt natuurlijk ook ruime aandacht besteed aan uitspraak en spelling. Ook het land zelf komt aan bod via muziek, film, geschiedenis, literatuur, …

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!