Italiaans 2

Wat?

We breiden onze praktische kennis Italiaans in concrete situaties uit: de familie voorstellen, typische gerechten leren kennen, kleren beschrijven en kopen, naar de dokter gaan, je huis beschrijven … zijn een greep uit de thema’s die aan bod komen.

Daarnaast bouwen we de grammaticale kennis, nodig om ons correct te kunnen uitdrukken, verder uit (bv. de aanwijzende en (in)directe voornaamwoorden, de gebiedende en voorwaardelijke wijze, de toekomende tijd...). Ook kennis van land en volk en de Italiaanse cultuur in de brede zin van het woord komen uitgebreid aan bod.

Vereiste voorkennis

Om deze cursus met succes te kunnen volgen moet je de cursus Italiaans 1 gevolgd hebben, of beschikken over de kennis die met dit niveau overeenkomt (120 lesuren). In de loop van de eerste lesmaand zal je hierover onder leiding van je leerkracht een proef afleggen.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
ma 18u10 - 21u15
Periode: 07/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!