Italiaans conversazione avanzato

Wat?

Deze cursus richt zich tot cursisten met een gevorderde kennis van het Italiaans.

De aandacht gaat vooral naar de vaardigheden spreken en luisteren. We streven in deze cursus naar een grotere zelfstandigheid in spreken en dit via verschillende werkvormen (klasgeprekken, debatten, rollenspellen, workshops …).

Luister– en videomateriaal, nieuwsberichten, artikels over actuele en culturele thema’s… vormen het vertrekpunt voor deze oefeningen.

In deze losse en ongedwongen lessen waarin iedereen zijn mening vrij kan vertolken, wordt er gelet op de juiste uitspraak en intonatie. Waar nodig, wordt ook de grammatica bijgeschaafd en herhaald. Ook de woordenschat die hoort bij een onderwerp, wordt aangebracht.

Dit is de ideale cursus om je Italiaans verder in te oefenen, te onderhouden en tezelfdertijd te genieten van deze mooie taal en prachtige cultuur.

Een greep uit het nieuwe aanbod:

  • Letteratura come cura
  • Esterofilia
  • Cultura (musei, arte, musica, opera lirica, …)
  • Scienza
  • Eufemismi e scioglilingue

Vereiste voorkennis

Om deze cursus te kunnen volgen moet je richtgraad 2 met succes gevolgd hebben, of beschikken over de kennis die met dit niveau overeenkomt. In de loop van de eerste lesmaand zal je hierover dan onder leiding van je leerkracht een proef afleggen.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
do 13u30 - 16u35
Periode: 05/09/2019 - 04/06/2020
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!