Frans 3

Wat?

Na twee jaar Frans gaat het in Frans 3 steeds vlotter om een eenvoudige conversatie of uiteenzetting over een dagelijks onderwerp te begrijpen en overwinnen we onze spreekangst om voldoende correct en vlot te praten. 

Het weer, de woning, feesten, het werk, het gezin, de hulpdiensten… zijn maar enkele van de vele items die aan bod komen.

We oefenen de reeds verworven basiswoordenschat en grammatica verder in en breiden die langzaam uit met le futur simple, les pronoms en et y, les adverbes… Onze zinnen worden complexer en dat vergemakkelijkt de communicatie. We kunnen ons steeds beter uit de slag trekken en dat zal zich op reis of op het werk zeker laten voelen.

In Frans 3 krijg je niet alleen een taalbad, maar word je ook ondergedompeld in de Franse cultuur. En met de liefde voor la douce France, groeit ook je kennis van de Franse taal.

Voor wie?

Om deze cursus te volgen, moet je Frans 2 met succes gevolgd hebben of via een toelatingsproef aantonen dat je beschikt over de vereiste voorkennis.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
ma 18u10 - 21u15
Periode: 07/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten
Campus: Maldegem
Tijdstip:
do 18u10 - 21u15
Periode: 10/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!