Frans 5

Wat?

In Frans 5 gaan we verder met het trainen van de 4 taalvaardigheden: spreken, schrijven, luisteren en lezen.

We herhalen de vervoeging van de werkwoorden en zien onder andere het gebruik van de indirecte rede, maar veel nieuwe grammatica is er niet meer. De grote items worden verder uitgediept en ingeoefend in verschillende contexten en situaties.

We breiden onze woordenschat uit met actuele onderwerpen. Modetrends, ecologie, rollenpatronen… zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen. Hierbij vermijden we vereenvoudigde schoolteksten en schakelen we over op authentiek materiaal zoals tv-reportages, YouTube-filmpjes… We hebben ook aandacht voor de Franse cultuur, want Frans leren is meer dan correcte zinnen kunnen maken.

In Frans 5 zie je je woordenschat en grammatica vergroten en de uitspraak en spelling verbeteren. Geleidelijk aan verwerf je grotere zelfstandigheid in het Frans.

Voor wie?

Om deze cursus te volgen, moet je Frans 4 met succes gevolgd hebben of via een toelatingsproef aantonen dat je beschikt over de vereiste voorkennis.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 185 voor de jaarcursussen. Via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof! Zijn niet inbegrepen: eventuele (hand)boeken, dvd’s en extra gebruiksmaterialen. Die kan je aankopen via het secretariaat vanaf 1 september.

 

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Sint-Andries
Tijdstip:
di 18u10 - 21u15
Periode: 08/09/2020 - 10/06/2021
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!