Frans 5

Wat?

In Frans 5 gaan we verder met het trainen van de 4 taalvaardigheden: spreken, schrijven, luisteren en lezen.

We herhalen de vervoeging van de werkwoorden en zien onder andere het gebruik van de indirecte rede, maar veel nieuwe grammatica is er niet meer. De grote items worden verder uitgediept en ingeoefend in verschillende contexten en situaties.

We breiden onze woordenschat uit met actuele onderwerpen. Modetrends, ecologie, rollenpatronen… zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen. Hierbij vermijden we vereenvoudigde schoolteksten en schakelen we over op authentiek materiaal zoals tv-reportages, YouTube-filmpjes… We hebben ook aandacht voor de Franse cultuur, want Frans leren is meer dan correcte zinnen kunnen maken.

In Frans 5 zie je je woordenschat en grammatica vergroten en de uitspraak en spelling verbeteren. Geleidelijk aan verwerf je grotere zelfstandigheid in het Frans.

Voor wie?

Om deze cursus te volgen, moet je Frans 4 met succes gevolgd hebben of via een toelatingsproef aantonen dat je beschikt over de vereiste voorkennis.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!