Spaans 3

Wat?

Spaans 3 is het logische vervolg als reeds Spaans 1 en 2 hebt gevolgd en de vier taalvaardigheden: spreken, schrijven, luisteren en lezen, worden verder getraind.

Per jaar komt een aantal thema’s aan bod en telkens krijgen enkele grammaticale items, die je nodig hebt om je vlot uit te drukken de aandacht. Zo leer je vertellen over je werk en gezinstoestand, je mening geven over onderwijs en opvoeding, jezelf uitdrukken wanneer je een probleem hebt op de weg, je voorkeur uitdrukken over drankjes en informatie geven erover, je voorkeur en mening over huisdieren geven, vertellen over je vrijetijdsbesteding …

De grammaticale thema’s die je daarvoor nodig hebt, zijn: het verschil tussen ser en estar (uitdieping van de vorige jaren), vorming en gebruik van persoonlijke voornaamwoorden, de bevelsvorm, de subjuntivo , herhaling en uitdieping van de verleden tijden.

Naast de praktische kant van de taal is er natuurlijk ook aandacht voor de culturele achtergrond van de Spaanstalige landen.

Er wordt gewerkt met eigen cursusmateriaal met voor elk wat wils. Het hoofddoel van de cursus is communicatie, mondeling maar ook schriftelijk, met aandacht voor de correctheid van de boodschap. Er zijn dus ook voldoende praktijkgerichte oefeningen. Bovendien zijn er op het leerplatform extra oefeningen beschikbaar om je verder te verdiepen in de Spaanse taal.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!