Spaans gevorderd

Wat?

Deze cursus richt zich tot mensen met een gevorderde kennis van het Spaans. Het doel van deze cursus is vooral om de lees- en schrijfvaardigheid verder op punt te stellen via een grote verscheidenheid aan teksten en oefeningen, zonder het mondelinge aspect te vergeten.

Vertrekpunt zijn fragmenten uit de hedendaagse Spaanstalige literatuur en de actualiteit. Op die manier wordt in klasverband nagedacht en meningen uitgewisseld over de literaire fragmenten en over actuele problemen.

Verder wordt ook de schrijfvaardigheid verfijnd aan de hand van een verscheidenheid aan korte schrijfopdrachten die tot doel hebben bepaalde zinsstructuren verder in et slijpen, wat de mondelinge vlotheid zeker ten goede zal komen.

De cursus biedt voor elk wat wils en wordt georganiseerd in 2 delen : een blok contactonderwijs en een beperkt blokje afstandsonderwijs.

Het blokje afstandsonderwijs gebeurt via het leerplatform van ons centrum en bestaat uit het maken van verschillende opdrachten ter voorbereiding van de les. Beschouw het als het traditionele huiswerk dat nodig is om een taal te verwerven, in een nieuwe omgeving gegoten. Door het afstandsonderwijs kan je ook bepalen hoe ver men wilt gaan in het beheersen van de taal en kan je gaan oefenen op datgene waar je problemen mee ervaart.

Kortom een aangename manier om bij te leren en een aanrader voor iedereen die door de Spaanse taal wordt gefascineerd, zelfs voor zij die niet geïnteresseerd zijn in literatuur en boeken lezen.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 180 voor de jaarcursussen. Eventuele handboeken zijn niet inbegrepen, maar via ons leerplatform ontvang je gratis heel wat extra leerstof!

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!