Lightroom met NIK voor hobbyfotografen

Wat?

Na de basis van Lightroom, tijd voor praktijk verwerking van ons beeldmateriaal.

We kennen al de basisbewerkingen en wat extra filters in Lightroom maar gaan onze workflow nu wat versnellen door gebruik te maken van Plug-ins. Namelijk de NIK plug-ins.

Met verschillende filters gaan we op verbazingwekkende snelheid onze foto’s letterlijk tot prachtige creatieve eindbeelden maken.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, van zowel kleurmanipulatie, tientallen effecten, HDR, prachtige zwart wit bewerkingen, enz… en dit allemaal met enkele muisklikken.

Je ‘wow’ effect op je foto’s  zal snel stijgen en je foto’s worden een succes in enkele eenvoudige stappen.

Dit is ook een zeer praktijkgericht cursus voor de ‘huis-tuin en keukenfotograaf’

Je moet enkel de basistechnieken van lightroom kennen en wat thuis zijn in fototechnieken en begrippen… de rest is aan ons om je alles bij te leren in een aangename sfeer.

De Nik plug-ins worden gratis aangeleverd dus niets belet je nog om deze zeer boeiende cursus te volgen. Een must voor iedereen die graag foto’s neemt en er net dat ietsje meer uit wil halen.

Van harte welkom…

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor dit pakket bedraagt € 90.

Voor heel wat pakketten is een eigen toestel (laptop, smartphone, tablet, gps, fototoestel…) mogelijk of zelfs noodzakelijk: vraag dit na op het secretariaat. PC's en MAC's (enkel Heist) staan uitvoerig ter beschikking.

Campus
Tijdstip
Periode
Online
Campus: Maldegem
Tijdstip:
di 18u10 - 21u15
Periode: 21/01/2020 - 02/06/2020
Gesloten

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Infomomenten?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!