Google@Home (domotica)

Wat?

The Sky is the Limit: deze zin is zeker van toepassing op de mogelijkheden met onze mobiele toestellen en hun gadgets. Maar hoe nuttig zijn ze en nog belangrijker: hoe moeten we ze gebruiken?

Deze cursus laat je kennis maken met enkele van deze gadgets, zonder je veiligheid of privacy uit het oog te verliezen.

In deze cursus komen volgende items aan bod: veiligheid (instellen van je Google account), streamen van muziek naar je stereo, tv kijken waar en wanneer je wenst, Android Wear (correct gebruik van smartwatches en fitbits), Google Home (je persoonlijke digitale assistent), instellen en gebruiken van slimme toestellen (thermostaat, camera…), 360° foto’s nemen en gebruiken van een Virtual Reality bril ...

Kostprijs

Je kan deze cursus in normaal tempo volgen (€ 90) of in versneld tempo (€ 60). De lesinhoud blijft in beide gevallen gelijk, alleen ben je als snellerenden beter af met het snelle pakket (aflopend in november, Sint-Andries). Een eigen smartphone en/of tablet zijn noodzakelijk voor dit pakket. iPad en iPhone kunnen, maar hebben niet 100% compatibiliteit met de Google-Apps en -toestellen.

 

 

 

Ik wil me inschrijven

Bekijk hier waar en wanneer je de module kan volgen.

Inschrijven of info?

Extra vragen?

Zit je met prangende vragen omtrent een opleiding? Heb je een fout opgemerkt? Stuur ze via het contactformulier onze kant op!